به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

تاریخچه چای کیسه ای

تاریخچه چای کیسه ای

در این مقاله قصد داریم نگاهی کوتاه به تاریخچه چای کیسه ای بیندازیم

تکنولوژی چای کیسه ای، یک روش تهیه نوشیدنی کافئین دار به صورت یکبار مصرف و تمیز است که ممکن است نیاز قرن بیست و یکم به نظر برسد، اما این روش در واقع بیش از ۱۰۰ سال پیش وارد بازار شد.

بحث هایی درباره این وجود دارد که چه کسی اولین چای کیسه ای را اختراع کرد. یکی از مشهورترین افسانه ها این است که توماس سالیوان واردکننده چای آمریکایی نمونه های محصول خود را در کیسه های ابریشمی در سال ۱۹۰۸ ارسال کرد و قصد نداشت مشتریانش آنها را مستقیماً در آب گرم قرار دهند ، اما برخی آن را امتحان کردند و از آنها بیشتر خواستند.

با این حال ، روبرتا سی لاوسن و مری مولارن از میلواکی ، هفت سال قبل ، درخواست ثبت اختراع برای “نگهدارنده برگ چای” را کردند که مشابه آنچه امروز استفاده می کنیم ، است. آنها نوشتند: “با این وسیله ، فقط به اندازه ای که برای یک فنجان چای مورد نیاز است از برگ چای استفاده می شود” که باعث ضایعات کمتری می شود. همانطور که آنها در برنامه خود توضیح دادند ، کیسه باید برگهای چای را در کنار هم نگه می داشت تا در دهانه نوشیدنی شناور نشود ، اما نه آنقدر محکم که آب نتواند در داخل آنها گردش کند تا تزریق شود.

در طراحی آنها از پارچه مش دوخته شده استفاده شده بود. سالیوان نیز بعداً پس از مشاهده اینکه بافت ابریشم برای انتشار مناسب، بسیار ریز است تمیم به استفاده از پارچه توری گرفت.

صرف نظر از اینکه چه کسی اولین بار به آن رسید ، این اختراع دو مشکل را به طور همزمان حل کرد: چگونه می توان راحت تر دم کردن چای را راحت تر کرد و چگونه می توان از شر تمیز کردن تفاله چای راحت شد.
در واقع پرتاب کیسه چای در سطح آشغال بسیار ساده تر از تمیز کردن تفاله های چای در قوری است.

چای کیسه ای
تولید کننده چای لیپتون ، که بزرگترین شرکت چای در جهان است ، تابستان امسال ۱۲۵ مین سالگرد تاسیس خود را جشن گرفت. اگرچه اقدام اولیه توماس لیپتون اولین اقدامی نبود که از کیسه ها برای وعده های شخصی چای استفاده می کرد ، اما این شرکت به عنوان ایده چاپ دستورالعمل های دم کردن بر روی برچسب ها ، همانطور که در عکس بالا مشاهده می شود ، اعتبار می گیرد.

و در حالی که این برند طی چند سال تغییراتی ایجاد کرده است ، چای کیسه ای اصلی آن برای شش دهه ثابت مانده است. جان چیتام ، استاد چای لیپتون توضیح می دهد: “میزان چای سیاه که لیپتون در کیسه چای استفاده می کند از زمان معرفی چای کیسه ای در سال ۱۹۵۲ ثابت مانده است که حدود ۳۰ برگ در هر کیسه است.”

 

 

 

منبع: تاریخچه چای کیسه ای

کلیدواژه : چایمواد غذایی
44
ارسال دیدگاه
توسط
تومان