به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

خواص آووکادو و ارزش غذایی شگفت انگیز آن

آووکادو چیست؟

در این مقاله قصد داریم به بررسی خواص آووکادو و ارزش غذایی شگفت انگیز آن بپردازیم! پس با ما همراه باشید.

آووکادو میوه‌ای سبز روشن با حفره‌های بزرگ و پوست چرمی تیره است. این میوه همچنین به عنوان گلابی تمساح یا میوه کَره ای شناخته می شوند. آووکادو مورد علاقه بخش تولید است. این میوه ماده اصلی برای دیپ های گواکامول (guacamole) (گواکامولی، دیپی است که از آووکادو درست می‌شود و در اصل متعلق به کشور مکزیک است) می باشد، در همه چیز از سالاد و روکش گرفته تا اسموتی و حتی براونی استفاده می شوند. پس دقیقاً چه چیزی باعث می‌شود که این توت گلابی شکل (بله، درست است!) چنین ماده غذایی فوق العاده ای باشد؟

 

ارزش غذایی آووکادو

آووکادو کالری زیادی دارد. اندازه وعده توصیه شده کوچکتر از چیزی است که انتظار دارید: یک سوم از یک آووکادوی متوسط (۵۰ گرم یا ۱٫۷ اونس). یک اونس ۵۰ کالری دارد.

آووکادو سرشار از چربی است. اما این چربی تک غیراشباع است که یک چربی “خوب” است که به کاهش کلسترول بد کمک می کند، البته تا زمانی که آن را در حد اعتدال مصرف کنید.

آووکادو نزدیک به ۲۰ ویتامین و مواد معدنی دارد. بنابراین در یک وعده ۱۰۰ گرمی، شما ویتامین های زیر را دریافت می کنید:

۴۸۵ میلی گرم پتاسیم

۸۱ میکروگرم فولات

۰٫۲۵۷ میلی گرم ویتامین B6

۱۰ میلی گرم ویتامین C

۲٫۰۷ میلی گرم ویتامین E

آووکادو قند کمی دارد. و حاوی فیبر است که به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید. در یک مطالعه، افرادی که نیمی از آووکادوی تازه را به ناهار خود اضافه کردند، نسبت به افرادی که این میوه را نخوردند، علاقه کمتری به خوردن در طول ۳ ساعت آینده داشتند.

 

خواص آووکادو برای سلامتی

یک سبک زندگی سالم که شامل غذاهای مغذی باشد می تواند به پیشگیری و بهبود بیماری کمک کند. خواص آووکادو بسیار زیاد است و یک ماده غذایی بسیار سالم می باشد. ویتامین‌ها، مواد معدنی و چربی‌های سالمی که از آووکادو دریافت می‌کنید به پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت بدن شما کمک می‌کنند. آووکادو می تواند به جلوگیری از امراض زیر کمک کند:

سرطان: فولاتی که از آووکادو دریافت می کنید می تواند خطر ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان پروستات و روده بزرگ را کاهش دهد. مواد مغذی موجود در آووکادو نیز ممکن است سرطان را درمان کند.

آرتریت و پوکی استخوان: مطالعات انجام شده روی عصاره روغن آووکادو نشان می دهد که می تواند علائم آرتروز را کاهش دهد. ویتامین K موجود در آووکادو با کاهش سرعت تحلیل استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان، سلامت استخوان‌های شما را تقویت می‌کند.

افسردگی: تحقیقات ارتباط بین افسردگی و سطوح پایین فولات را نشان می دهد. فولات به جلوگیری از تجمع ماده ای به نام هموسیستئین در خون شما کمک می کند. هموسیستئین جریان مواد مغذی به مغز شما را کند می کند و افسردگی را افزایش می دهد. ازینرو سطوح بالای فولات موجود در آووکادو می تواند به جلوگیری از علائم افسردگی کمک کند.

التهاب: التهاب مزمن می تواند باعث بسیاری از بیماری ها از جمله دیابت، بیماری آلزایمر و آرتریت شود. ویتامین E موجود در آووکادو التهاب را در بدن شما کاهش می دهد.

مواد مغذی موجود در آووکادو همچنین می تواند به حفظ سلامتی کمک کند:

گوارش: آووکادو مملوء از فیبر است. به خصوص سرشار از فیبر نامحلول می باشد، که به حرکت مواد زائد در بدن شما کمک می کند. فیبر، سیستم گوارش شما را منظم نگه می دارد و می تواند از یبوست جلوگیری کند.

فشار خون: آووکادو سرشار از پتاسیم است. پتاسیم با کاهش سطح سدیم در خون و کاهش تنش در دیواره رگ های خونی به کاهش فشار خون کمک می کند.

قلب: بیشتر چربی سالم موجود در آووکادو اسید اولئیک است که یک اسید چرب تک غیراشباع است. این چربی مفید برای قلب به کاهش التهاب قلبی عروقی کمک می کند. آووکادو همچنین دارای یک ماده مغذی به نام بتا سیتوسترول، نسخه گیاهی کلسترول است. بتا سیتوسترول به کاهش سطح کلسترول شما کمک می کند.

قوه بینایی: لوتئین و زئاگزانتین دو آنتی اکسیدان موجود در آووکادو هستند که برای چشم شما مفید است. آنها به محافظت از بافت های چشم شما در برابر آسیب اشعه UV کمک می کنند و از آب مروارید و دژنراسیون ماکولا (یک مشکل چشمی شایع و یکی از علل اصلی از دست دادن بینایی در افراد بالای ۵۰ سال می باشد. این بیماری موجب آسیب لکه زرد می شود. لکه زرد نقطه کوچکی نزدیک مرکز شبکیه می باشد که برای دید مرکزی واضح و دقیق لازم بوده و ما را به دیدن اشیایی که مستقیماً جلویمان قرار دارند قادر می سازد.) جلوگیری می کند.

بارداری: در دوران بارداری به حداقل ۴۰۰ میکروگرم فولات در روز نیاز دارید تا از نقایص مادرزادی در مغز و ستون فقرات کودکتان جلوگیری کنید. یک آووکادو حدود ۴۱ درصد از آن را به شما می دهد.

آووکادو

تهیه آووکادو

آووکادو را در دمای اتاق نگهداری کنید، به خاطر داشته باشید که رسیدن آن ها ۴ تا ۵ روز طول می کشد. برای تسریع فرآیند رسیدن، آنها را به همراه یک سیب یا موز در یک پاکت کاغذی قرار دهید. وقتی پوست بیرونی سیاه یا بنفش تیره است و اندکی نرم شده است، آماده خوردن یا نگهداری در یخچال هستند.

آنها را قبل از برش بشویید تا آلودگی و باکتری از چاقو به میوه منتقل نشود.

در حالی که گواکامول مسلماً محبوب‌ترین روش برای خوردن آووکادو است، می‌توانید آن را روی پاستا بریزید، یا در دستور العمل‌های پخته شده مورد علاقه خود، جایگزین کره یا روغن کنید، یا روی ساندویچ‌ها بمالید.

هنگام سفارش در رستوران، به یاد داشته باشید که همه غذاهای آووکادو یکسان ساخته نمی شوند. برخی از اقلام – مانند آووکادوی سرخ شده و رول تخم مرغی آووکادو – در خمیر پوشانده شده و سرخ می شوند، که باعث می شود کالری و چربی آنها بسیار بالاتر باشد. این غذاها ممکن است خواص آووکادو به تنهایی، را نداشته باشند.

 

آلرژی به آووکادو

اگر به لاتکس آلرژی دارید، حتما قبل از مصرف آووکادو با پزشک خود صحبت کنید. همچنین بعضی به آن سندرم غذا-لاتکس یا آلرژی لاتکس-میوه می گویند.

محصولات لاتکس از پروتئین موجود در شیره درخت کائوچو (برزیلی) (Hevea brasiliensis) ساخته می شوند. آووکادو پروتئین بسیار مشابهی دارد که باعث واکنش آلرژیک می شود. علائم شما می تواند خفیف باشد یا می تواند جدی باشد. همچنین ممکن است هر بار که آووکادو می خورید علائم آن بدتر شوند.

 

این مقاله را هم مطالعه نمایید: خواص پودر هسته خرما

منبع: all about avocados

44
ارسال دیدگاه
توسط
تومان