به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

علمی
خواص کاربردی امولسیفایر ها در مواد غذایی
در این مقاله قصد داریم به طور کاملا تخصصی به بررسی خواص کاربردی امولسیفایر ها در تولید و فراوری مواد غذایی بپردازیم. پس اگر متخصص صنایع غذایی هستید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. مواد غذایی سیستم‌های کلوئیدی بسیار ...
کاهش ضایعات در صنایع غذایی
ضایعات در صنایع غذایی به مواد و محصولاتی اطلاق می‌شود که در طول فرآیندهای تولید، بسته‌بندی و توزیع مواد غذایی به هدر می‌روند یا نامناسب شده و دیگر قابل استفاده نیستند. ضایعات می‌توانند از مواد اولیه، محصولات نهایی، یا حتی ...
فناوری غیر حرارتی
در این مقاله قصد داریم به طور خلاصه به بررسی کاربرد فناوری های غیر حرارتی در صنعت فرآوری میوه و سبزیجات بپردازیم. اگر شما هم در صنعت غذا فعالیت دارید حتما این مقاله را تا انتها مطالعه نمایید. فرآوری حرارتی ...
ریزمغذی های زیست فعال در قهوه
در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع ریزمغذی های زیست فعال در قهوه و فواید آن ها برای سلامتی بدن بپردازیم، پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید. تاریخچه قهوه همانطور که می دانید قهوه یک نوشیدنی محبوب است ...
محصولات غذایی تراریخته اثرات دستکاری ژنتیکی بر میوه ها و سبزیجات
آیا درباره محصولات غذایی تراریخته چیزی شنیده اید؟ آیا می دانید دستکاری ژنتیکی چه اثراتی بر میوه ها و سبزیجات چیست؟ دستکاری ژنتیکی چیست؟ دستکاری ژنتیکی گیاهان توسط انسان برای به دست آوردن صفات مطلوب یا حذف صفات نامطلوب از ...
تأثیر کاهش محتوای نمک بر فرآوری مواد غذایی
در این مقاله قصد داریم به بررسی تأثیر کاهش مقدار مصرف نمک در فرآوری مواد غذایی بپردازیم. پس تا انتهای مقاله با ما باشید. درباره نمک نمک رایج ترین ماده برای طعم دادن به غذا است – این تنها ماده ...
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها بر بافت مواد غذایی چه تاثیری دارند؟
آیا می دانستید پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها علاوه بر خواص مفیدشان، بر بافت مواد غذایی نیز تاثیر گذارند؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی تاثیر پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها بر بافت مواد غذایی بپردازیم. بافت ...
امولسیفایر در صنایع غذایی
در این مقاله قصد داریم به اهمیت امولسیفایر در صنایع غذایی و کاربردهای آن بپردازیم؛ پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. همانطور که می دانید روغن و آب با هم مخلوط نمی شوند - تا زمانی که ...
افزودنی های غذایی
در این مقاله قصد داریم به طور مختصر برخی از انواع افزودنی ها غذایی را بشناسیم افزودنی ها موادی هستند که به منظور حفظ یا بهبود ایمنی، تازگی، طعم، بافت یا ظاهر مواد غذایی به آن افزوده می شوند. برخی ...
قهوه ای شدن سیب
علت قهوه ای شدن سیب یا سیب زمینی بعد از برش دادن، پدیده ای بنام قهوه ای شدن آنزیمی می باشد که در نتیجه حضور آنزیم و اکسیژن اتفاق می افتد
1 2 3
توسط
تومان