به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

صنایع غذایی
نگهدارنده های طبیعی آبمیوه ها
در این مقاله قصد داریم به بررسی کاربرد نگهدارنده های طبیعی برای افزایش ماندگاری آبمیوه ها بپردازیم: همانطور که می دانید میوه ها و سبزیجات نقش مهمی در تغذیه انسان دارند. بیشتر میوه ها و سبزیجاتی که وجود دارند قابل ...
آووکادو چیست؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی خواص آووکادو و ارزش غذایی شگفت انگیز آن بپردازیم! پس با ما همراه باشید. آووکادو میوه‌ای سبز روشن با حفره‌های بزرگ و پوست چرمی تیره است. این میوه همچنین به عنوان ...
شیر پس چرخ
شیر پس چرخ چیست؟ شیر یک غذای فاسد شدنی و کامل است که به عنوان منبع اصلی تغذیه انسان و همچنین سایر پستانداران مورد استفاده قرار می گیرد. از آن به عنوان شیر کامل یا به منظور تهیه فرآورده های ...
هسته خرما
پودر هسته خرما یک غذای سالم است که به طور گسترده در سراسر جهان استفاده می شود. در این مقاله  به بررسی خواص پودر هسته خرما و نحوه استفاده از آن می پردازیم و سعی می کنیم این ماده مغذی ...
بیات شدن نان
بیات شدن نان چه تغییری است؟ علت بیات شدن نان چیست؟ مکانیسم بیات شدن نان - نکاتی برای پیشگیری و رفع آن! نان تازه پخته در لیست مواد غذایی محبوب قرار دارد. عطر نان داغ ، چه از اجاق منزل ...
چلغوز
چلغوز چیست؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی دانه آجیلی چلغوز و خواص آن بپردازیم، پس با ما باشید. درخت کاج چلغوز (Pinus gerardiana) گونه‌ای کاج است که در مناطق شرق افغانستان و شمال پاکستان و شمال غربی هند ...
طعم و مزه
مزه، به درک سلولهای حسی در جوانه های چشایی شما اشاره دارد. وقتی ترکیبات غذایی این سلولهای حسی را فعال می کنند ، مغز شما یک مزه مانند شیرینی را تشخیص می دهد.
آلوئه ورا
در این مقاله قصد داریم به بررسی آلوئه ورا و کاربردهای آن بپردازیم. آلوئه ورا ، گیاهی شبیه کاکتوس است که برای هزاران سال با اهداف پزشکی سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است. برگ های آلوئه را می توان ...
استریفیکاسیون
امولسیفایرها معمولا یا بوسیله الکولیز یا بوسیله استریفیکاسیون مستقیم تولید می شوند. در استریفیکاسیون مستقیم، اسیدهای چرب و پلی الکل ها تحت شرایط کنترل شده باهمدیگر واکنش داده و تشکیل استرها را می دهند. در الکولیز، چربی ها با پلی الکل ها واکنش داده و تولید سرفاکتانت  (ترکیبات فعال سطحی) می کنند.
خشک کن بستر سیال
در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع خشک کن های بستر سیال و نحوه کارکرد آن ها بپردازیم:ویژگی های بستر سیالروان سازی یا فلودایز کردن به پدیده ای گفته می شود که در آن ذرات جامد توسط یک سیال ...
1 2 3
توسط
تومان