علمی
آیا مصرف رنگ های خوراکی برای کودکان بی خطر است؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی مضرات رنگ های خوراکی برای کودکان بپردازیم. حتما تا انتها مطالعه کنید. از آدامس خرسی گرفته تا نان، رنگ های مصنوعی، خوراکی ها ...
در این مقاله قصد داریم به بررسی کاربرد نگهدارنده های طبیعی برای افزایش ماندگاری آبمیوه ها بپردازیم: همانطور که می دانید میوه ها و سبزیجات نقش مهمی در تغذیه انسان دارند. بیشتر میوه ها و سبزیجاتی که وجود دارند قابل ...
ورزش چگونه بر مغز اثر می گذارد؟ آیا تمرین شما را باهوش تر می کند؟ همانطور که می دانید ورزش برای بدن شما مفید است. اما آیا می دانستید که ورزش می تواند خلق و خوی شما را تقویت کند، ...
آووکادو چیست؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی خواص آووکادو و ارزش غذایی شگفت انگیز آن بپردازیم! پس با ما همراه باشید. آووکادو میوهای سبز روشن با حفرههای بزرگ و پوست چرمی تیره است. این میوه همچنین به عنوان ...
شیر پس چرخ چیست؟ شیر یک غذای فاسد شدنی و کامل است که به عنوان منبع اصلی تغذیه انسان و همچنین سایر پستانداران مورد استفاده قرار می گیرد. از آن به عنوان شیر کامل یا به منظور تهیه فرآورده های ...
پودر هسته خرما یک غذای سالم است که به طور گسترده در سراسر جهان استفاده می شود. در این مقاله به بررسی خواص پودر هسته خرما و نحوه استفاده از آن می پردازیم و سعی می کنیم این ماده مغذی ...
بیات شدن نان چه تغییری است؟ علت بیات شدن نان چیست؟ مکانیسم بیات شدن نان - نکاتی برای پیشگیری و رفع آن! نان تازه پخته در لیست مواد غذایی محبوب قرار دارد. عطر نان داغ ، چه از اجاق منزل ...
در این مقاله قصد داریم نگاهی کوتاه به تاریخچه چای کیسه ای بیندازیم تکنولوژی چای کیسه ای، یک روش تهیه نوشیدنی کافئین دار به صورت یکبار مصرف و تمیز است که ممکن است نیاز قرن بیست و یکم به نظر ...
چلغوز چیست؟ در این مقاله قصد داریم به بررسی دانه آجیلی چلغوز و خواص آن بپردازیم، پس با ما باشید. درخت کاج چلغوز (Pinus gerardiana) گونهای کاج است که در مناطق شرق افغانستان و شمال پاکستان و شمال غربی هند ...
مزه، به درک سلولهای حسی در جوانه های چشایی شما اشاره دارد. وقتی ترکیبات غذایی این سلولهای حسی را فعال می کنند ، مغز شما یک مزه مانند شیرینی را تشخیص می دهد.