به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

علمی
آلوئه ورا
در این مقاله قصد داریم به بررسی آلوئه ورا و کاربردهای آن بپردازیم. آلوئه ورا ، گیاهی شبیه کاکتوس است که برای هزاران سال با اهداف پزشکی سنتی مورد استفاده قرار می گرفته است. برگ های آلوئه را می توان ...
استریفیکاسیون
امولسیفایرها معمولا یا بوسیله الکولیز یا بوسیله استریفیکاسیون مستقیم تولید می شوند. در استریفیکاسیون مستقیم، اسیدهای چرب و پلی الکل ها تحت شرایط کنترل شده باهمدیگر واکنش داده و تشکیل استرها را می دهند. در الکولیز، چربی ها با پلی الکل ها واکنش داده و تولید سرفاکتانت  (ترکیبات فعال سطحی) می کنند.
خشک کن بستر سیال
در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع خشک کن های بستر سیال و نحوه کارکرد آن ها بپردازیم:ویژگی های بستر سیالروان سازی یا فلودایز کردن به پدیده ای گفته می شود که در آن ذرات جامد توسط یک سیال ...
کرونا ویروس
در دسامبر سال 2019، ووهان، استان هوبئی، چین، مرکز شیوع ذات الریه پنومونی با علت ناشناخته، شد، که توجه جدی را نه تنها در چین بلکه در سطح بین المللی، به خود جلب کرد. مقامات بهداشتی چین تحقیقات فوری را ...
چربی های سالم
چربی تک غیراشباعی چربیهای اشباع نشده به چربیهای "خوب یا سالم" گفته می شود زیرا می توانند کلسترول بد شما (LDL) را کاهش دهند. منابع چربی اشباع نشده شامل: آووکادو روغن کنولاآجیل مانند بادام ، بادام هندی ، و بادام ...
چربی ناسالم
مهمتر از چربی کل، نوع چربی است که می خورید. دو نوع چربی " سالم" و " ناسالم" وجود دارد. برای پایین آوردن خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سعی کنید چربی های اشباع نشده و ترانس کمتر مصرف ...
پری بیوتیک
پری بیوتیک ها مواد غذایی غیر قابل هضم و یا ترکیبات غذایی هستند که به شکل تغییر نیافته توسط فرآیند گوارش، وارد کولون های ما می شوند و به عنوان یک منبع انرژی و رشد برای باکتری های مفیدی که ...
1 2 3
توسط
تومان