به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

مقاله
انواع نمک و جایگزین های آن
حتما برای شما هم پیش آمده که به این موضوع فکر کنید که آیا می توان بجای نمک معمولی از نمک های دیگر مانند نمک دریا یا سنگ نمک استفاده کرد!؟ تفاوت این نمک ها چیست و کدام یک تاثیر ...
انسان جایز الخطا است و معماران نیز از این قاعده مستثنی نیستند. در یک پروژه ساختمانی یک اشتباه کوچک می تواند ضرر بزرگی را به وجود آورد. در اینجا به7 مورد از پرهزینه ترین اشتباهات طراحی معماری در تاریخ صحبت ...
بادوام ترین مصالح جدید مدرن
دنیای طراحی به دنبال این است که دائماً تکامل یابد و شیوه های جدیدی را در زمینه ی تولید و ارائه ی بادوام ترین مصالح مدرن در دکوراسیون داخلی برای مشتریان خود به وجود آورد. همچنین همراه با نیاز به ...
معماری صنعتی
همان طور که می دانیم جهت گیری معماری در قرن 21 به گونه ای بوده است که معماری و طراحی داخلی بدون تردید با هم سازگار هستند. آنها در حال تطبیق با مفهوم جدیدی هستند که توسعه تدریجی اخیر به ...
معمار خلاق
  شاید این سوال در ذهن بسیاری از معماران مطرح شود که اهمیت خلاقیت در معماری چیست؟ خلاقیت مبحث گسترده و مهمی ست که باید به صورت جدی و تخصصی مورد بررسی قرار گیرد تا با شناخت آن بتوانیم به ...
خانه های کاشان
  با نگاهی به معماری خانه های تاریخی کاشان می توان فهمید که یکی از بهترین نمونه های معماری که خانه های سنتی به سبک معماری قبل و بعداز اسلام را نشان می دهد، کاشان است. کاشان به داشتن بزرگترین ...
تاریخچه چای کیسه ای
در این مقاله قصد داریم نگاهی کوتاه به تاریخچه چای کیسه ای بیندازیم تکنولوژی چای کیسه ای، یک روش تهیه نوشیدنی کافئین دار به صورت یکبار مصرف و تمیز است که ممکن است نیاز قرن بیست و یکم به نظر ...
شیر های تخمیری
در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع شیرهای تخمیرشده و تاریخچه آن بپردازیم: تاریخچه شیرهای تخمیرشده دلایل زیادی برای تخمیر شیر وجود دارد و اگرچه عملکرد اصلی آن افزایش ماندگاری آن است ، اما مزایای دیگری مانند بهبود طعم ...
میدان های الکتریکی پالسی
در این مقاله به بررسی اثرات میدان های الکتریکی پالسی بر کیفیت مواد غذایی مانند لبنیات، میوه جات و سبزیجات و آبمیوه ها پرداختیم:   اثرات میدان های الکتریکی پالسی (PEF) بر کیفیت شیر و محصولات لبنی در سال های اخیر ...
شیرین کننده های مصنوعی
در این مقاله قصد داریم به بررسی انواع شیرین کننده های مصنوعی که در نوشابه ها مورد استفاده قرار می گیرد بپردازیم: آسپارتام   در سال 1984 یک ADI ی 0-40 mg/kg bw براساس مشاهده هیچ اثر نامطلوبی از آن ...
1 3 4 5 6
توسط
تومان