به جمع محققین ما بپیوندید!
سبد خرید
8

جمع جزء: 182,000 تومان

مشاهده سبد خریدتسویه حساب

صنایع غذایی

صنایع غذایی

  • اهمیت پوشش های خوراکی در نگهداری میوه ها و سبزیجات و بررسی انواع و کاربرد آن ها

    تاریخ انتشار: 8 آذر 1401تعداد بازدید: 1602
    34,000 تومان
  • تاثیر عملیات حرارتی بر ماندگاری و ویژگی‌های حسی شیر پس چرخ

    تاریخ انتشار: 21 آذر 1400تعداد بازدید: 1024
    25,000 تومان
  • کاربردهای آلوئه ورا

    تاریخ انتشار: 21 آذر 1399تعداد بازدید: 1928
    27,000 تومان
  • مدل سازی ریاضی خشک کردن مواد غذایی به روش ناپیوسته

    تاریخ انتشار: 7 خرداد 1399تعداد بازدید: 1539
    38,000 تومان
  • عوامل موثر بر کیفیت گوشت خام

    تاریخ انتشار: 14 اسفند 1398تعداد بازدید: 2095
    29,500 تومان
  • زمستانه کردن روغن

    تاریخ انتشار: 26 بهمن 1398تعداد بازدید: 5026
    22,000 تومان
  • اینتراستریفیکاسیون روغن

    تاریخ انتشار: 25 بهمن 1398تعداد بازدید: 1751
    25,000 تومان
  • کاربردهای خوراکی چربی ها

    تاریخ انتشار: 24 بهمن 1398تعداد بازدید: 1296
    29,500 تومان
  • کاربردهای اصلی خوراکی روغن ها و چربی ها

    تاریخ انتشار: 15 بهمن 1398تعداد بازدید: 1593
    29,500 تومان
  • پروتئین های میکروبی

    تاریخ انتشار: 15 بهمن 1398تعداد بازدید: 1311
    22,000 تومان
  • کنترل و تضمین ایمنی و کیفیت روغن ها و چربی ها

    تاریخ انتشار: 11 بهمن 1398تعداد بازدید: 1425
    32,000 تومان
  • ارزیابی حجم مخصوص خمیر نان در سیستم های خمیر عمل آوری شده با روش شیمیایی

    تاریخ انتشار: 7 بهمن 1398تعداد بازدید: 1754
    32,000 تومان
توسط
تومان