صنایع غذایی
صنایع غذایی مشاهده محصولات

کاربرد فیلم های خوراکی برای میوه ها

ترجمه فصل 14 کتاب Advances in Fruit Processing Technologies
دسته: , برچسب: تاریخ انتشار: 24 آبان 1398تعداد بازدید: 1946
قیمت محصول

35,000 تومان

جزئیات بیشتر

دسته بندی

ترجمه بخشی از کتاب

نوع فایل

word

تعداد صفحات

11

ترجمه زیرنویس اشکال و جداول

دارد

قوانین

خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.

توضیحات مختصر محصول
کاربرد فیلم های خوراکی برای میوه ها

این محصول با عنوان کاربرد فیلم های خوراکی برای میوه ها ترجمه فصل ۱۴ کتاب Advances in Fruit Processing Technologies می باشد. این محصول در فرمت word و قابل ویرایش تهیه شده است. قبل از خرید محصول نسخه انگلیسی را از لینک فوق دانلود نموده و بررسی کنید. در زیر بخشی از متن محصول جهت آشنایی آورده شده است.

 

مقدمه

 

بسته بندی خوراکی مواد غذایی اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته، با این هدف که این بسته بندی ها یک بخش یکپارچه ای از محصولات غذایی باشد و همراه با آن خورده شود.

ازینرو این بسته بندی ها ذاتا زیست تجزیه پذیر نیز هستند.

علاقه روزافزون و انگیزه انجام فعالیت های تحقیقاتی در زمینه بسته بندی های خوراکی توسط بوسیله نیاز روزافزون مصرف کننده به غذاهای ماندگار و مناسب و ایمن و نیز آگاهی از اثرات منفی زیست محیطی ضایعات بسته بندی غیر زیست تجزیه پذیر بوجود آمده است.

اگرچه عبارات فیلم های خوراکی و پوشش های خوراکی گاهی اوقات اشاره به همخانواده های خود دارد اما تفاوتی میان آن ها وجود دارد و آن این است که فیلم ها به طور جداگانه پری فرم شده و سپس بر روی سطوح مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرند یا به داخل کیسه های خوراکی سیل می شود درحالیکه پوشش ها مستقیما بر روی سطوح مواد غذایی فرم داده می شوند.

پوشش ها و فیلم های خوراکی عملکردهای مشابه با بسته بندهای معمولی دارند بطوریکه به عنوان موانعی در مقابل بخار آب، گازها و ترکیبات طعمی و بهبود یکنواختی و یکپارچگی ساختاری و خصوصیات عملیات مکانیکی مواد غذایی عمل می کنند.

اگرچه پوشش ها و فیلم های خوراکی قرار نیست به طور کامل جایگزین بسته بندی معمولی شود، اما راندمان محافظت از مواد غذایی را می توان با ترکیب کردن بسته بندی اولیه و ثانویه غیرخوراکی افزایش یابد.

اگرچه عملکردهای اصلی پوشش های خوراکی مشابه با بسته بندی معمولی می باشد، اما به دلایل بهداشتی و عملیاتی برای بکارگیری آن ها نیاز به یک بسته بندی بیرونی می باشد.

در این مطلب، پوشش های خوراکی می توانند ضایعات و نیز الزامات و نیازهای بسته بندی معمولی را کاهش داده ازینرو می توانند کیفیت کلی ماده غذایی را بهبود بخشیده، عمر ماندگاری ماده غذایی را افزایش داده و راندمان اقتصادی مواد بسته بندی را بهبود می بخشد.

مواد مورد استفاده برای پوشش های خوراکی، معمولا به اندازه پلیمرهای نفتی از نظر خصوصیات کانیکی و ممانعت کنندگی مفید و موثر نمی باشند.

با این وجود چنین خصوصیاتی به ویژه برای میوه ها و سبزیجات حائز اهمیت نمی باشند لذا یک نفوذ گاز ملایم به منظور نگه داشتن نرخ تنفس توسط محصول، در یک مقدار مینیمم اما نه مقدار قابل چشم پوشی، مورد نیاز می باشد.

با توجه به یافته های Guilbert و Biquet، پوشش های واکسی برای به تاخیر انداختن دهیدراسیون مرکبات در چین از قرن دوزادهم مورد استفاده قرار می گرفته است.

با این حال، تنها در دهه ۱۹۳۰، امولسیون های روغن یا واکس در آب به منظور پراکنده نمودن بر روی سطوح میوه ها، جهت بهبود ظاهر آن ها و نیز کنترل پروسه رسیدن و به تاخیر انداختن افت آب توسعه داده شده است.

پوشاندن میوه ها هنوز یک پروسه متداول در صنایع غذایی محسوب نمی شود. پوشش دادن صنعتی میوه شامل نگه داشتن میوه ها در حال حرکت (مانند لرزاندن یا غلتاندن) و بکارگیری همزمان دیسپرسیون پوشش می باشد ازینرو میوه ها در معرض آن قرار می گیرند.

پوشش دهی با اسپری کردن، متداولترین تکنیک مورد استفاده برای بکارگیری پوشش های غذایی می باشد، که شامل یک تانک بچ و نازل های اسپری کننده به منظور ترسیب دیسپرسیون پوشش بر روی تکه های مواد غذایی در حین عبور آن ها از روی یک غلتک کانوه‌یر می باشد که این غلتک آن ها را به مرحله خشک کردن هدایت می کند.

برای دیسپرسیون های پوششی با ویسکوزیته بالا، پوشش دهنده های غلتکی یا پیچشی بیشتر نشان داده شده اند.

این فصل مروری بر پیشرفت های صورت گرفته در پوشش های خوراکی و کاربردهای آن ها برای میوه های (تازه برش داده شده) تازه و حداقل فراوری شده، خواهد داشت.

 

ویژگی های مورد نیاز یک ماده پوششی

 

ویژگی های مورد نیاز یک ماده پوشش دهنده، بستگی به نیازهای خاص مربوط به محصولی که قرار است پوشش داده شود، شامل حالات تجزیه اولیه که محصول بیش از همه به آن حساس می باشد، دارد.

میوه های حداقل فرایند شده و تازه، نیازهای پیچیده ای در خصوص سیستم های بسته بندی دارد ازینرو چنین محصولاتی هنوز از لحاظ متابولیکی فعال می باشد. انتظارات اصلی برای یک پوشش میوه در زیر آورده شده است:

۱-نفوذپذیری نسبتا پایین به اکسیژن و دی اکسید کربن به منظور کند نمودن تنفس و فعالیت کلی متابولیکی، که باعث به تاخیر انداختن مرحله رسیدن و تغییرات مربوط به آن می شود.

از طرف دیگر، فعالیت متابولیکی نبایستی تا درجه ای کاهش یابد که سبب ایجاد شرایط بی هوازی که باعث پیشرفت اختلالات فیزیولوژیکی و تسریع افت رنگ می شود، گردد.

 

 

ادامه مطلب شامل عناوین زیر می باشد:

ترکیب شیمیایی پوشش های خوراکی و کاربردهای آن ها برای میوه ها

پوشش های با پایه پلی ساکاریدها

نشاسته ها

ساختار شیمیایی یک فراگمنت نشاسته

سلولز و مشتقات آن

پلی ساکاریدهای آنیونی

کیتوزان

برخی پوشش های پلی ساکاریدی جدید

پوشش های با پایه پروتئین

پوشش های لیپیدی

پوشش های ترکیبی

سازگاری سطح پوشش/میوه

پوشش های فعال برای میوه ها

ملاحظات نهایی

 

Advances in Fruit Processing Technologies

محصولات مشابه:

کاربرد پوشش های کیتوزان در نگهداری میوه جات و سبزیجات

اهمیت پوشش های خوراکی در نگهداری میوه ها و سبزیجات و بررسی انواع و کاربرد آن ها

به وبلاگ محقق شو سر بزنید:

درباره کاربرد و انواع فیلم ها و پوشش های خوراکی در میوه ها و سبزیجات چه می دانید؟

نمایش بیشتر
دیدگاه های کاربران
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
تعداد دیدگاه : 0 امتیاز کلی : 0.0 توصیه خرید : 0 نفر
بر اساس 0 خرید
0
0
0
0
0

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید: فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید. نظرات خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمه‌‌ای خودداری کنید.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کاربرد فیلم های خوراکی برای میوه ها”
قیمت محصول

35,000 تومان